پدرها و مادران بخوانند...

آیا میدانید مادران باردارازانگوروجوانه گندم وامگا3استفاده کنندبچه های آنها تیزهوش میشوندواگر سیب بخصوص سبز استفاده کنند نوزادانشان زیباترمیشوند.

اسباب بازیهایم را به کسی نمی دهم


بی توجهی به نیاز کودک برای شناخت معنای"مالکیت"ومشارکت ازسوی پدرومادرها اشکالات عمده ای برای کودک پدیدمی آودد.به طورمثال باآمدن کودکی به عنوان میهمان درخانه

پدرومادر سعی دارندبه کودک تفهیم کنند که برای حفظ روابط حسنه اسباب بازیهای خودرا به کودک میهمان بدهد.

به او تلقین میکنند که کودک میهمان دوست توست وباید بااسباب بازیهای تو شریک شود,در صورت نپذیرفتن کودک ابتدا با تشویق وبعدبا تهدید وتنبیه اورا وا میدارند که اسباب بازیهای خود را به کودک میهمان بدهد.

تاسف مضاعف این است که این گروه وقتی می خواهند به میهمانی بروند به کودک خود سفارش می کنند که به اسباب بازیهای صاحب خانه دست نزن ومبادا سروصدا راه بیندازی .

دراین حالت است که کودک دچار تضاد شد هوباخود میگوید چرامن باید اسباب بازیهای خود را به دیگران بدهم و به اسباب بازی انها هم دست نزنم.

به همان نسبت "دگر خواهی" در بزرگترها امری پسندیده است.خودخواهی در کودک امری طبیعی است.بچه ها نمی خواهند شریک مال داشته باشند.

چند نکته ی مهم:

کودک باید یاد بگیرد برای استفاده از اسباب بازی های دیگران لازم است ازصاحب ومالک آن اجازه بگیرد.

باید به کودک تفهیم کنیم هرکسی حقی دارد.می تواند اسباب بازیهای خود رابه دیگران بدهد یاندهد.

بگذارید کودک خودش تصمیم بگیردوقتی به کودک اجازه میدهید تصمیم بگیرد به طور غیرمستقیم به اویاد داده اید که با نحوتصمیم گیری اشنا شودواحساس غرور وشخصیت کندواز سویی حس مالکیت را در او رشد داده اید.

به کودک خود عادت ندهید ازدیگران چیزی طلب کند این کار رفتاربدی در اوشکل میدهد و بر عزت نفس ورشد شخصیت او اثر نامطلوبی بر جای می گذارد.

                                




مشاوره، آموزش، طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی